About Me

Mitt foto
kristine drake
Oslo, Norway
Vis hele profilen min
Drevet av Blogger.

Følgere

mandag 8. november 2010

Svar til Thomas Leikvolls 'Nøttebarbering'

http://thomasl-mannogfar.blogspot.com/2009/03/nttebarbering.html

Kjære Thomas!

Jeg innser dessverre at det aldri blir du og jeg som ender opp som par,- til det er jeg en alt for bedagelig anlagt kvinne som syns det blir litt vel anmasende å ha Se&Hør i buskene i tide og utide.
Altså setter jeg deg opp på listen sammen med de andre vakre mennene jeg har slått meg til ro med at jeg ikke trenger å plukke opp skittentøyet til. Du står rett under Daniel på den listen. Craig, altså.

Vedr intimbarbering:

Én ting kan jeg iallefall innledningsvis si deg: når en litt overstriglet kar ser på en relativt oppegående byfrøken med det han selv nok ville karakterisere som et 'lekent blikk' og sier de fatale ordene: 'Det er en sååå deilig følelse rett etter man har fått en brasilian wax, du skjønner eksen min pleide å gjøre det på meg..!' at dette med menns intimfrisering ikke lenger er gøy! Og at den date'n så definitivt var over!! Kall meg gjerne snerpete, men tanken på denne mannen, som jeg liksom skulle prøve å forestille seg som potensiell partner, liggende naken på en massasjebenk med bena opp til hodet, mens den sporty eksen hans river ut rumpehårene med roten, gjør definitivt IKKE meg våt som oktober!!

Liten digresjon: hvorfor GJØR menn det der??? Opplyser om detaljer INGEN vil vite?? Gutter: av og til er faktisk less more!

Tilbake til deg, Thomas: Du spør: gjelder voks på pungen også?? Tydeligvis for noen! Behørig assistert av en kjekk&grei skjønnhetspleier som åpenbart syns at alt bare er 'sååå naturlig'. Jeg må jo til dette si at det ikke er nødvendig for gutta å se ut som en tysk pornogud: om det syns at dere har anstrengt dere litt syns vi ofte det er topp. Jeg har sjelden, ja, vil si nesten aldri, hatt front row seter slik at 'det brune øyet' (for å si det med deg, Herr L) var i hovedfokus, så ofte er en liten klipp av 'luggen' svært effektivt. Det får dessuten junior til å se større ut!

Hva stillinger for hårfjerningen angår: jeg vil si at dette er et godt utgangspunkt:
Sett opp det ene benet på badekarkanten og ta det du når derfra. Ikke ta alt i front, da faren for å bli forvekslet med en skaphomse er overhengende stor. Noe av det jeg personlig elsker med menn er nettopp den keitetheten som skiller dere fra mine homofile kompiser. Selv om vi ikke trenger en 'George of the jungle' så liker vi faktisk at dere er litt røffe.

Men masse plusspoeng for de av dere som gidder å anstrenge dere nok til å bry dere om hva VI liker!

Mvh Kristine, manne-elsker.

Populære innlegg